Yleistä

Koronaviruksen takia Valtioneuvosto on velvoittanut yli 70-vuotiaita välttämään lähikontakteja muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan ja siksi myös fyysiset Sippe-kutsut on peruttu toistaiseksi. Sippe.fi-sivuilta löydät kuitenkin viikoittain vaihtuvan vinkin piristämään kotona oloa. Katso kaikki viikon vinkit täältä.
Lisäksi Sippen nettikutsut tarjoavat mahdollisuuden nähdä toisia videoyhteyden välityksellä ja keskustella porukassa, turvallisesti kotoa käsin. Lue lisää Sippe-nettikutsuista täältä.


          SIPPE: Sosiaalista ilottelua, porukalla positiivisuutta elämään!


Sippe-hyvinvointikutsujen tarkoituksena on lisätä ikääntyneen väestön hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskunnassamme. Kutsuille osallistujat saavat mahdollisuuden oppia uutta mukavasti kahvitellen. Toimintamme kulmakivinä toimivat koulutetut Sippe-vapaaehtoiset, jotka virittelevät keskustelua kutsuilla. Haluamme antaa vapaaehtoisille mahdollisuuden levittää ja vahvistaa omaa osaamistaan, tarjoten samalla kutsujen osallistujille mukavaa yhdessäoloa ja tietoa hyvinvoinnista.

Sippe-projekti on osa STEA:n Elämänote-avustusohjelmaa (2018-2021). Tällä hetkellä Sippe-projektin tavoitteena on levittää ja juurruttaa Sippe-toiminnan malli ympäri Suomea. Täältä näet paikalliset Sippe-toimijat ympäri Suomen!

Lue myös:

Sippe-projekti
Sippe-hyvinvointikutsut

 


Alla olevalla videolla vapaaehtoisemme kertovat mikä on parasta Sippessä: