Miksi lähteä Sippe-vapaaehtoiseksi?

Uutta intoa eläkepäiviin

Sippe on uudenlainen vapaaehtoistoiminnan muoto, jossa pääset jakamaan omaa innostustasi Sippe-hyvinvointikutsuilla. Sippe-vapaaehtoisena toimiminen on keikkaluontoista ja siksi hyvin joustavaa: toimit silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Voit valita itseäsi kiinnostavan aiheen kahdestatoista teemasta. Lue teemoista tarkemmin teema-sivulta.

Tarjoamme perehdytyksen ja materiaalit Sippe-kutsujen pitämiseen. Maksuton Sippe-perehdytys on suunnattu yli 60-vuotiaille eikä sido osallistujia toimintaan. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta tai osaamista. Kutsuilla vapaaehtoinen toimii tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin.

Jo Sippe-vapaaehtoisina toimivat kertovat, että Sippe on ollut heille uusi aluevaltaus, joka on tuonut iloa, intoa ja sisältöä elämään. Toiminnassa tutustuu uusiin ihmisiin ja toiminta on sekä hauskaa että palkitsevaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Lue lisää vapaaehtoistemme ajatuksia artikkelista Vapaaehtoistoiminnasta uutta valoa elämään.Alla olevalla videolla vapaaehtoisemme kertovat, miksi lähteä Sippe-toimintaan: