Sippe-hyvinvointikutsut

Sippe-hyvinvointikutsut

Sippe-hyvinvointikutsut toimivat samalla periaatteella kuin tavalliset kotimyyntikutsut, mutta ilman myymistä ja ostamista – näillä kutsuilla lisätään tavaran sijaan tietoa ja jaetaan mukava yhteinen kahvihetki.


Sippe-hyvinvointikutsuilla on erilaisia teemoja. Keskustelua käydään teeman ympärillä erilaisista näkökulmista. Teemaan liittyy usein myös tekemistä, kuten
lintujen tunnistusta, levyraati tai tuolijumppa. Teemoja ovat uni & lepo, musiikki, mielenhyvinvointi, kirjallisuus, luonto, ravitsemus, liikunta, muistelu, valokuvat, matkailu, kuvataide, lemmikit ja kalastus. Kattavasta teemavalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin!

Aiheista keskustellaan kahvittelun lomassa. Sippe-hyvinvointikutsujen tärkeimpänä ajatuksena on mukava ja rento yhdessäolo. Tunnin kestävillä kutsuilla kaikki saavat vapaasti jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Eläkeikäinen, vapaaehtoinen toimii kutsuilla tavallisen ihmisen taidoin, ammentaen omasta osaamisestaan ja kokemuksistaan, kuitenkin pohjaten keskustelun näyttöön perustuvaan tietoon hyvinvoinnista. Tiedot vapaaehtoiset saavat kutsuja varten koostetuista koulutuspaketeista, joita käytetään vapaaehtoisten perehdytyksessä. Kutsut ovat tilaajalle ilmaiset.


Hyviä syitä järjestää Sippe-hyvinvointikutsut:
  • haluat oppia uutta ja samalla lisätä hyvinvointia
  • haluat tavata ystäviä ja tuttavia
  • haluat löytää toimintaa läheltäsi
  • haluat uusia puheenaiheita
  • haluat syyn kutsua naapurit kylään

 

Lue lisää Sippe-projektista.

Haluaisitko tilata Sippe-kutsut? Ota rohkeasti yhteyttä!