Sippe-hyvinvointikutsut

Sippe-hyvinvointikutsut

Sippe-hyvinvointikutsut toimivat samalla periaatteella kuin tavalliset kotimyyntikutsut, mutta ilman myymistä ja ostamista – näillä kutsuilla lisätään tavaran sijaan tietoa ja jaetaan mukava yhteinen kahvihetki.

 

Sippe-hyvinvointikutsuilla on erilaisia teemoja. Keskustelua käydään teeman ympärillä erilaisista näkökulmista. Teemaan liittyy usein myös tekemistä, kuten
lintujen tunnistusta, levyraati tai tuolijumppa. Teemoja ovat uni & lepo, musiikki, mielenhyvinvointi, kirjallisuus, luonto, ravitsemus, liikunta, muistelu ja valokuvat. Lisäksi on tekeillä matkailu-, kuvataide- ja lemmikkipaketit. Kattavasta teemavalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin!

Aiheista keskustellaan kahvittelun lomassa. Sippe-hyvinvointikutsujen tärkeimpänä ajatuksena on mukava ja rento yhdessäolo. Tunnin kestävillä kutsuilla kaikki saavat vapaasti jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Eläkeikäinen, vapaaehtoinen toimii kutsuilla tavallisen ihmisen taidoin, ammentaen omasta osaamisestaan ja kokemuksistaan, kuitenkin pohjaten keskustelun näyttöön perustuvaan tietoon hyvinvoinnista. Tiedot vapaaehtoiset saavat kutsuja varten koostetuista koulutuspaketeista, joita käytetään vapaaehtoisten perehdytyksessä. Lisäksi jokaisesta teemasta on koottu oma kassi, jonka vapaaehtoinen ottaa mukaan kutsuille. Kutsut ovat tilaajalle ilmaiset.

 

Lue lisää Sippe-projektista.

Haluaisitko tilata Sippe-kutsut? Ota rohkeasti yhteyttä!